Lieve mensen,

In verband met de huidige landelijke regelgeving rondom Corona, willen we u vragen onze volgende maatregelen te respecteren:

1. Wij verwelkomen u met een glimlach, maar geven even geen hand en proberen gepaste afstand te houden.

2. Indien u last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts vragen wij u om iemand anders te sturen of de afspraak telefonisch te annuleren.

3.. Als u toch moet niezen of hoesten, doe dit a.u.b. in de elleboog. Er is tevens water, zeep en handlotion beschikbaar.

4. Aangezien het in onze praktijk moeilijk is om 1,5 meter afstand te houden, vragen we u met maximaal 1 persoon met uw huisdier naar binnen te komen. Andere personen kunnen in de praktijktuin of in de auto wachten.

5. Met een mondkapje op kunt u met uw huisdier mee de spreekkamer inkomen. U mag hiervoor uw eigen mondkapje gebruiken, of wij kunnen u voor 90 eurocent van een mondkapje voorzien.

7. Wij proberen de afspraken zoveel mogelijk te spreiden. Als u bij aankomst meer dan één andere persoon in de wachtkamer ziet, wacht dan gerust in de tuin of in de auto. Onze assistente roept u naar binnen zodra u aan de beurt bent.

8. Indien uw huisdier komt voor een ingreep onder narcose, dan bent u van ons gewend dat u na het eerste prikje even met uw huisdier in de wachtkamer kunt wachten tot hij/zij rustig wordt. De komende tijd nemen wij uw huisdier echter direct na dit eerste prikje van u over en laten hem/haar rustig worden in de opname, zodat u weer naar huis kunt en er niet teveel mensen tegelijk in de kliniek zijn. Wij bellen u natuurlijk wel als uw huisdier klaar is en overleggen eveneens wanneer u hem/haar weer op kunt halen.

Wij zullen balie, deurklinken en toetsenborden extra reinigen en zelf bij symptomen niet gaan werken. We hebben er ook begrip voor als u een reeds gemaakte afspraak in verband met deze omstandigheden niet door wilt laten gaan. Wilt u ons dan a.u.b. wel even bellen, dan kunt u kosteloos annuleren.

Dank voor uw begrip. We hopen dat we met deze maatregelen de benodigde zorg op een prettige manier kunnen blijven leveren, zoals u van ons gewend bent.

Sterkte thuis en blijf gezond!