We hebben de Dutch Pet Award – Vet Award 2019 gewonnen!!! Super trots op ons hele team.

Hartstikke vereerd waren we in 2019 met onze DUBBELE NOMINATIE:  Mirthe voor Beste dierenartsassistente en de praktijk voor beste dierenkliniek van Nederland!

Ten eerste zijn we beretrots op onze assistente Mirthe. Zij is, net als onze andere assistentes Kelly, Milou en Sanne, een echte gastvrouw in onze kliniek. Ze is geduldig, betrokken, legt alles met liefde uitgebreid uit en wij vinden het meer dan terecht dat ze het tot de beste 3 van NL had weten te schoppen.

Mirthe

Met het hele team hebben we als kliniek wel de prijs voor de beste dierenartsenpraktijk in de wacht weten te slepen.

Wat een feest! Een vakjury kwam langs en heeft ons beoordeeld op allerlei punten zoals klantbeleving, welzijn van de medewerkers en hoe wij als praktijk bijdragen aan de professionalisering van de sector. Op 5 november,  op een gala avond in de Efteling, volgde de officiële uitroeping tot winnaar van de Dutch Vet Pet Award – Vet Award 2019.

Wij zijn hartstikke trots dat we binnen drie jaar onze werkwijze al zo hebben weten uit te dragen, dat deze eer ons ten deel mocht vallen. Een heel mooie stimulans om op deze voet door te gaan.

Ons team in 2019:

teamfoto3