In 2018, toen we nog maar net geopend waren, werden we in de Westelijke Mijnstreek genomineerd voor de Brilliant Business Awards in de categorie Robijn. We wonnen deze prijs omdat we werden beoordeeld als de meest innovatieve nieuwkomer van de Westelijke Mijnstreek, die al snel een betekenisvol stempel drukte op het werkveld waarin we actief zijn. Totaal verbaasd maar ook super trots hebben we de award van Burgemeester van Basten Bodin overhandigd gekregen. Echt een boost voor de start van onze jonge praktijk!

In 2019 vielen we weer in de prijzen. Dit keer ontvingen we een dubbele nominatie voor de Dutch Pet awards. Eén voor onze toenmalige assistente Mirthe en één voor het gehele team. Dierenartsenpraktijken uit heel Nederland werden voorgedragen door hun klanten of kennissen.

Een vakjury kwam langs en heeft ons beoordeeld op allerlei punten zoals klantbeleving, welzijn van de medewerkers en hoe wij als praktijk bijdragen aan de professionalisering van de sector. Op 5 november,  op een gala avond in de Efteling, volgde voor ons de officiële uitroeping tot Winnaar van de Dutch Vet Pet Award – Vet Award 2019.

Wij zijn hartstikke trots dat deze eer ons ten deel mocht vallen. Een heel mooie stimulans om op deze voet door te gaan.