Versterking van het team Dierenarts

Wellicht heeft u al kennis gemaakt met onze nieuwe paraveterinair Amy. Amy zit sinds 3 jaar in het vak en werkt vanaf april 2024 voor onze praktijk. Vanaf 1 juni wordt ons team nog verder versterkt door Anne. Zodra wij een mooie foto van beide dames hebben zullen we de website updaten, maar wellicht ontmoet u ze binnenkort al LIVE in onze praktijk.

Linda Bijen De Bie Dierenarts

In 2007 studeerde ik af als dierenarts in Utrecht en na 4 jaar ervaring besloten Rob en ik onze horizon te verbreden naar Australië. Het onderlinge respect en de centrale positie van het huisdier binnen het Australische gezin, hebben mij als dierenarts nieuwe inzichten opgeleverd waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Betrokkenheid, aandacht en eerlijk overleg met de eigenaar staan wat mij betreft centraal in goede diergeneeskunde. De afwisseling in werk en communicatie maken elke dag weer interessant.

Binnen de praktijk zet ik mij graag in voor de uitgebreidere gebitsbehandelingen, waarbij mijn hart echt een sprongetje maakt als een voorheen wat kopschuwe patiënt (van de pijn aan de tanden), bij de controle vrolijk de mond laat zien. Naast digitale röntgen kunnen we ook specifiek röntgenfoto’s maken van de mond. Een absolute aanwinst in de weg naar de juiste diagnose en de beste zorg voor onze patiënten. Want daar doe je het toch voor!

Rob Bijen Dierenarts

Sinds 2007 ben ik werkzaam als dierenarts voor huisdieren en heb in verschillende klinieken in binnen- en buitenland gewerkt. Vol enthousiasme zet ik mijn deskundigheid en positivisme vanaf 2017 in onze eigen praktijk aan huis in. Waar ik tijdens mijn werk vooral goed op let, is wat de baasjes mij kunnen vertellen over hun huisdier. Dat betekent dat ik goed luister, en na een gedegen lichamelijk onderzoek samen met u een plan van aanpak opstel.

Naast de algemene diergeneeskunde ligt mijn focus binnen onze praktijk op orthopedie, zoals het opereren van kruisband -en knieschijfproblemen, maar ook botbreuken. Daarnaast vind ik het erg interessant om door middel van onderzoeken (bloed/urine/röntgen/echo etc.) te proberen bij meer gecompliceerde patiënten de juiste diagnose te stellen (interne geneeskunde). Ik geef dus niet snel op, maar mochten onze mogelijkheden tekort schieten dan weten we de juiste doorverwijzing voor u te organiseren.

Marieke Beun Dierenarts

Beste huisdier baasjes,

Ik ben Marieke Beun en reeds van jongs af aan wilde ik dierenarts worden. In de zomer van 2014 was het zover en ben ik afgestudeerd in de richting kleine huisdieren te Gent. Na enkele omzwervingen in Limburg ben ik uiteindelijk bij Bie Bijen Dierenartsen terecht gekomen. Ik heb al eerder met Rob en Linda samen gewerkt dus deze werkplek voelde voor mij al direct vertrouwd! Ik heb o.a. een zeer uitgebreide cursus gevolgd voor de abdominale echografie en hier ligt dus ook mijn interesse gebied. Daaruit vloeit voort dat ik ook vaker internistische patiënten zie. Als dierenarts vind ik met name de kwaliteit van leven bij onze patiënten het allerbelangrijkste en overleg dan ook graag met u, als eigenaar, wat de beste mogelijkheden zijn voor zowel voor uw huisdier als voor u als eigenaar.

Wie weet, tot binnenkort bij Bie Bijen.

Groet,

Marieke

Kelly Bergenhenegouwen Paraveterinair

Mijn naam is Kelly Bergenhenegouwen en in 2016 ben ik in Houten afgestudeerd als allround paraveterinair. Kort daarna ben ik na de opening van de praktijk bij Rob en Linda komen werken als assistente. Mijn liefde voor dieren maar ook voor kennisoverdracht heeft ertoe geleid dat ik naast mijn baan als assistente, op de maandag en de vrijdag, ook sinds 2019 als docent werkzaam ben binnen het mbo. Deze combinatie van werken in de kliniek en lesgeven bevalt mij nog steeds erg goed.
Naast mijn dagelijkse werkzaamheden in de kliniek houd ik mij bezig met de Bie Bijen club. Ik zorg dat de inschrijvingen en herinneringen goed lopen. Mocht u vragen hebben over het abonnement of zaken willen laten aanpassen mag u zich altijd bij mij melden. Naast de Bie Bijen club vind ik het ook heel leuk om te assisteren bij verschillende operaties en u als klant te helpen aan de balie of telefoon. Rustige en duidelijke communicatie vind ik daarbij heel belangrijk. Niet alleen uw huisdier moet zich op zijn gemak voelen maar ook u mag niet vergeten worden!

Milou Michiels Paraveterinair

Al vanaf kleins af aan is mijn grote droom om te werken met dieren. Ik vroeg continu aan de dierenarts : Hoe oud moet je zijn om hier te mogen werken?

Vanaf 2016 is deze droom werkelijkheid geworden en ben ik werkzaam als paraveterinair. Vanaf dat moment was de hoop dat er een plekje voor mij vrij kwam bij Bie Bijen Dierenartsen. Dit omdat het voelt als een liefdevol familiebedrijf met het hart voor de dieren ( en baasjes) op de goede plek. Gelukkig kwam daar in 2020 het telefoontje of ik bij Rob & Linda wilde komen werken. Het antwoord hierop was volmondig ja! Ook kwam in die periode onze lieve Britse Korthaar Sieb bij ons wonen, waar ik ook maar al te graag over vertel met de andere kattenbaasjes.

Tot op heden werk ik bij Bie Bijen met onwijs veel plezier. De afwisseling in het vak maakt het voor mij elke dag weer een uitdaging. De hele dag werken met dieren maar ook het contact met de baasjes vind ik extra leuk. Gelukkig is hier ruimte genoeg voor, want we nemen graag de tijd voor een grapje tussendoor, samen lachen en soms samen huilen. Je bouwt toch samen een band op.

Als extra taak binnen de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de bestellingen van alle producten en medicijnen. Maar ik haal ook veel voldoening uit een uitgebreide gebitsbehandeling.

Sanne Kurvers paraveterinair

Goedendag,

Mijn naam is Sanne Kurvers. Het liefst kom ik op de fiets naar Genhout vanuit Itteren daar waar ik samen met mijn vriend en Maine Coon Mika woon. In mei 2014 ben ik afgestudeerd als paraveterinair. Ik heb ervaring opgedaan binnen verschillende praktijken in de regio Zuid Limburg, echter bij Bie Bijen Dierenartsen heb ik helemaal mijn plekje gevonden. Binnen de praktijk ben ik breed inzetbaar en help ik waar nodig. Ondanks dat ik een duizendpoot ben, ligt mijn grootste interesse bij de orthopedie en wondverzorging. Ik vind het belangrijk om steeds maar weer nieuwe dingen te leren om zo de dieren de beste zorg te kunnen bieden. Naast het medisch stukje vind ik het leuk om te plannen en te organiseren zodat de dag goed verloopt. Waar maakt mijn hart echt een sprongetje van? Als de opname patiënt helemaal beter en kwispelend terug naar de praktijk komt voor een controle. Of als je het vertrouwen kunt winnen van de (terug getrokken) kat.

Tot binnenkort bij Bie Bijen

Jenny van de Berg Paraveterinair

Hoi,

Ik ben Jenny van de Berg. In 2010 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik werkzaam als Paraveterinair. Sinds juni 2023 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bie Bijen Dierenartsen.

In de dierenkliniek vindt u mij zowel aan de balie als achter de schermen bij de dieren. Het maken van röntgenfoto’s, de dierenarts assisteren bij o.a. operaties en tandheelkundige behandelingen, bloed -en urineonderzoek, zijn een greep uit de werkzaamheden die we bijna dagelijks uitvoeren.

De afwisseling, veelzijdigheid en het contact met mens en dier maakt mijn werk zo bijzonder.

Ik hou van gezelligheid met vrienden, voetbal, uiteten, lezen en reizen. Samen met mijn vriend de wereld rondreizen en nieuwe plekken en culturen ontdekken. Maar ik ben ook graag thuis, samen met onze kat Rover en konijn Truffel.

Groetjes,
Jenny