linda_bijen

Linda Bijen De Bie Dierenarts

In 2007 studeerde ik af als dierenarts in Utrecht en na 4 jaar ervaring besloten Rob en ik onze horizon te verbreden naar Australië. Het onderlinge respect en de centrale positie van het huisdier binnen het Australische gezin, hebben mij als dierenarts nieuwe inzichten opgeleverd waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Betrokkenheid, aandacht en eerlijk overleg met de eigenaar staan wat mij betreft centraal in goede diergeneeskunde. De afwisseling in werk en communicatie maken elke dag weer interessant.

Binnen de praktijk zet ik mij graag in voor de uitgebreidere gebitsbehandelingen, waarbij mijn hart echt een sprongetje maakt als een voorheen wat kopschuwe patiënt (van de pijn aan de tanden), bij de controle vrolijk de mond laat zien. Naast digitale röntgen kunnen we ook specifiek röntgenfoto’s maken van de mond. Een absolute aanwinst in de weg naar de juiste diagnose en de beste zorg voor onze patiënten. Want daar doe je het toch voor!

rob_bijen

Rob Bijen Dierenarts

Sinds 2007 ben ik werkzaam als dierenarts voor huisdieren en heb in verschillende klinieken in binnen- en buitenland gewerkt. Vol enthousiasme zet ik mijn deskundigheid en positivisme vanaf 2017 in onze eigen praktijk aan huis in. Waar ik tijdens mijn werk vooral goed op let, is wat de baasjes mij kunnen vertellen over hun huisdier. Dat betekent dat ik goed luister, en na een gedegen lichamelijk onderzoek samen met u een plan van aanpak opstel.

Naast de algemene diergeneeskunde ligt mijn focus binnen onze praktijk op orthopedie, zoals het opereren van kruisband -en knieschijfproblemen, maar ook botbreuken. Daarnaast vind ik het erg interessant om door middel van onderzoeken (bloed/urine/röntgen/echo etc.) te proberen bij meer gecompliceerde patiënten de juiste diagnose te stellen (interne geneeskunde). Ik geef dus niet snel op, maar mochten onze mogelijkheden tekort schieten dan weten we de juiste doorverwijzing voor u te organiseren.