Doorverwijzing door uw eigen dierenarts

Voor orthopedie, (internistische) consulten, echografie en bijvoorbeeld gebitsproblemen worden met regelmaat patiënten aan ons doorverwezen. Indien u door uw dierenarts wordt doorverwezen, dan is het belangrijk dat het medisch dossier voor aanvang van het consult of de behandeling aan ons wordt doorgegeven. Dit kan door te mailen naar contact@biebijen.nl
Op die manier kunnen wij ons inlezen en u op een efficiënte manier helpen.
Onze bevindingen kunnen we dan weer met uw eigen dierenarts communiceren, zodat uw huisdier ook in de toekomst weer goed verder geholpen kan worden.

Second opinion

Ook voor een second opinion kunt u bij ons terecht. Het is hierbij prettig als het dossier en de uitslagen van reeds uitgevoerde onderzoeken naar ons toe gestuurd kunnen worden. U kunt aan uw dierenarts vragen om deze naar ons te mailen op contact@biebijen.nl, of indien dit onmogelijk is of niet gewenst, dan kunt u het dossier bij uw dierenarts opvragen en dit zelf aan ons doormailen. Dit kan voorkomen dat reeds uitgevoerde onderzoeken door ons nogmaals herhaald moeten worden om tot een goede diagnose te komen. Ook zonder dossier zullen wij ons uiterste best doen om u goed verder te helpen.