Jenny van de Berg

Hoi,

Ik ben Jenny van de Berg. In 2010 heb ik mijn diploma behaald en sindsdien ben ik werkzaam als Paraveterinair. Sinds juni 2023 ben ik met veel plezier werkzaam bij Bie Bijen Dierenartsen.

In de dierenkliniek vindt u mij zowel aan de balie als achter de schermen bij de dieren. Het maken van röntgenfoto’s, de dierenarts assisteren bij o.a. operaties en tandheelkundige behandelingen, bloed -en urineonderzoek, zijn een greep uit de werkzaamheden die we bijna dagelijks uitvoeren.

De afwisseling, veelzijdigheid en het contact met mens en dier maakt mijn werk zo bijzonder.

Ik hou van gezelligheid met vrienden, voetbal, uiteten, lezen en reizen. Samen met mijn vriend de wereld rondreizen en nieuwe plekken en culturen ontdekken. Maar ik ben ook graag thuis, samen met onze kat Rover en konijn Truffel.

Groetjes,
Jenny

Reageer