Linda Bijen De Bie

In 2007 studeerde ik af als dierenarts in Utrecht en na 4 jaar ervaring besloten Rob en ik onze horizon te verbreden naar Australië. Het onderlinge respect en de centrale positie van het huisdier binnen het Australische gezin, hebben mij als dierenarts nieuwe inzichten opgeleverd waar ik nog dagelijks gebruik van maak. Betrokkenheid, aandacht en eerlijk overleg met de eigenaar staan wat mij betreft centraal in goede diergeneeskunde. De afwisseling in werk en communicatie maken elke dag weer interessant.

Binnen de praktijk zet ik mij graag in voor de uitgebreidere gebitsbehandelingen, waarbij mijn hart echt een sprongetje maakt als een voorheen wat kopschuwe patiënt (van de pijn aan de tanden), bij de controle vrolijk de mond laat zien. Naast digitale röntgen kunnen we ook specifiek röntgenfoto’s maken van de mond. Een absolute aanwinst in de weg naar de juiste diagnose en de beste zorg voor onze patiënten. Want daar doe je het toch voor!

Reageer