Milou Michiels

Al vanaf kleins af aan is mijn grote droom om te werken met dieren. Ik vroeg continu aan de dierenarts : Hoe oud moet je zijn om hier te mogen werken?

Vanaf 2016 is deze droom werkelijkheid geworden en ben ik werkzaam als paraveterinair. Vanaf dat moment was de hoop dat er een plekje voor mij vrij kwam bij Bie Bijen Dierenartsen. Dit omdat het voelt als een liefdevol familiebedrijf met het hart voor de dieren ( en baasjes) op de goede plek. Gelukkig kwam daar in 2020 het telefoontje of ik bij Rob & Linda wilde komen werken. Het antwoord hierop was volmondig ja! Ook kwam in die periode onze lieve Britse Korthaar Sieb bij ons wonen, waar ik ook maar al te graag over vertel met de andere kattenbaasjes.

Tot op heden werk ik bij Bie Bijen met onwijs veel plezier. De afwisseling in het vak maakt het voor mij elke dag weer een uitdaging. De hele dag werken met dieren maar ook het contact met de baasjes vind ik extra leuk. Gelukkig is hier ruimte genoeg voor, want we nemen graag de tijd voor een grapje tussendoor, samen lachen en soms samen huilen. Je bouwt toch samen een band op.

Als extra taak binnen de praktijk ben ik verantwoordelijk voor de bestellingen van alle producten en medicijnen. Maar ik haal ook veel voldoening uit een uitgebreide gebitsbehandeling.

Reageer